Investeren in kennis en vaardigheden.

Om uw inschrijving in de erkenningsregeling RPA te continueren geldt er een jaarlijkse PE-verplichting. De opzet is dat een RPA tenminste twee workshops of masterclasses per jaar volgt. Op deze wijze brengen we de kennis en de vaardigheden van de RPA op een hoger niveau. Het niveau wat een klant van u als pensioenadviseur mag verwachten. Deze PE-bijeenkomsten kosten 200 euro per sessie van een halve dag.

Daarnaast organiseert het RPA tweemaal per jaar een zgn. RPA-Update dag. Dit is een bijeenkomst waarin u wordt bijgepraakt over de actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor uw beroepspraktijk. Deze Update dag wordt u zonder kosten aangeboden, en worden in het voorjaar en in het najaar georganiseerd. Voor de datum in het najaar geldt dat dit altiijd de derde donderdag van september is, de donderdag na Prinsjesdag. In deze bijeenkomst zullen we dan ook altijd de impact van de Troonrede behandelen op wet,- en regelgeving en begrotingsplannen met betrekking tot pensioen.

U kunt het overzicht van de Masterclasses benaderen door middel van uw mijn.sar.nu account. Bent u de inloggegevens van dit account kwijtgeraakt? Stuur ons een mail, info@stichtingassurantieregistratie.nl, en we sturen u een mail waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.