Nieuws

RPA organiseert webinar "Samen door de crisis"
Op vriijdag 8 mei en donderdag 14 mei a.s. organiseert het RPA een webinar "Samen door de crisis". 
Nederland blijft voorlopig grotendeels op slot. De conclusie lijkt gerechtvaardigd dat we met deze maatregelen voor wat betreft het coronavirus de goede kant op gaan. Maar de vraag die actueel is: Hoe nu verder? Hoe pakken we met zijn allen "het nieuwe normaal" op?` De impact van de maatregelen in het kader van het coronavirus zijn nu al enorm. Het is heel erg belangrijk dat u uw relaties hierin terzijde staan op uw vakgebied. Liefst ook proactief. Om u als adviseur te ondersteunen heeft het RPA-bestuur besloten om een webinar te organiseren met actualiteiten. Om te beginnen natuurlijk het pensioenakkoord en de uitwerking daarvan, de evaluatie van de wet pensioencommunicatie, maar ook de coronacrisis en de gevolgen daarvan op het pensioen. Door de bomen het bos blijven zien, verbanden leggen en actualiteiten kunnen duiden en toepassen in de praktijk, daar draait het om. In deze bijeenkomst zal Monica Swalef haar jarenlange werkervaring met u delen. U kunt zich inschrijven via u mijn.sar.nu account, u treft de webinars aan in het overzicht van de reguliere PE. Deelname aan het webinar is gratis.

Masterclasses en Workshops
De planning van de masterclasses en workshops voor 2020 is opgeschoven. Dit in verband met het Coronavirus. De verwachting is dat we met ingang van 1 juni a.s. de eerste bijeenkomsten gaan inplannen. Had u zich al ingeschreven voor een bijeenkomst?
De al eerder geplande sessies zullen later in het jaar opnieuw worden gepland, u ontvangt hierover automatisch bericht. Mocht u op de nieuwe datum verhinderd zijn, dan kunt u uiteraard een andere keuze maken uit het aanbod. Wij verzoeken u echter wel om dit aan ons kenbaar te maken via e-mail (info@stichtingassurantieregistratie.nl), zodat wij de sessies intern kunnen omboeken. Dat betekent dat u geen creditnota ontvangt, dat scheelt voor het Stafbureau veel administratie en dus tijd. Wij vragen uw begrip hiervoor!