RPA organiseert webinar "Samen door de crisis"

Datum: 2020-04-22, Categorie: Nieuws

Nederland blijft voorlopig grotendeels op slot. De conclusie lijkt gerechtvaardigd dat we met deze maatregelen voor wat betreft het coronavirus de goede kant op gaan. Maar de vraag die actueel is: Hoe nu verder? Hoe pakken we met zijn allen "het nieuwe normaal" op?` De impact van de maatregelen in het kader van het coronavirus zijn nu al enorm. Het is heel erg belangrijk dat u uw relaties hierin terzijde staan op uw vakgebied. Liefst ook proactief. Om u als adviseur te ondersteunen heeft het RPA-bestuur besloten om een webinar te organiseren met actualiteiten. Om te beginnen natuurlijk het pensioenakkoord en de uitwerking daarvan, de evaluatie van de wet pensioencommunicatie, maar ook de coronacrisis en de gevolgen daarvan op het pensioen. Door de bomen het bos blijven zien, verbanden leggen en actualiteiten kunnen duiden en toepassen in de praktijk, daar draait het om. In deze bijeenkomst zal Monica Swalef haar jarenlange werkervaring met u delen. U kunt zich inschrijven via u mijn.sar.nu account, u treft de webinars aan in het overzicht van de reguliere PE. Deelname aan het webinar is gratis.

Masterclasses en Workshops
Inmiddels zijn de fysieke PE-sessie en masterclasses na de zomer weer gestart. Heeft u zich al ingeschreven voor een bijeenkomst?
De al eerder geplande sessies zijn opnieuw gepland, Heeft u vragen over uw PE-verplichting? Laat het ons weten via de e-mail: info@sar.nu.

Webinar De Troonrede en het Pensioenakkoord: Wat betekent het voor u als pensioenadviseur?
Op donderdag 17 september a.s. is het alweer de derde donderdag van september. Dat is traditioneel de datum waarop het RPA mini-symposium organiseert van de Troonrede en het Pensioenakkoord voor u als pensioenadviseur. Het coronavirus waart echter nog steeds rond in ons land en we hebben besloten om de bijeenkomst aan u aan te bieden door middel van een webinar. Net als voor de fysieke bijeenkomst geldt dat er voor dit webinar geen extra kosten in rekening worden gebracht. Het webinar vindt plaats van 16.00 tot 17.30 uur. U kunt zich inschrijven via uw mijn.sar.nu. Na inschrijving ontvangt u een link voor uw deelname. Sprekers tijdens dit webinar zijn onder andere Corine Hoekstra en Roel Veugelers van Blom Veugelers Zuiderman, advocaten in pensioenrecht. Zij zullen u bijpraten met betrekking tot de belangrijkste juridische ontwikkelingen in het kader van het pensioenakkoord en hun zienswijze daarop. Uiteraard is er ook veel ruimte voor het stellen van vragen.

Inschrijven kan online via mijn.sar.nu

Nieuws overzicht

Nieuws archief